Migration bug thread

Discussion in 'Forum News / Announcements' started by goldpelican, Oct 13, 2012.

  1. goldpelican

    goldpelican Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    17,940
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    83
    Spot any bugs, let me know here.
     
  2. Argentum

    Argentum Active Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    1,955
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Australia
    if you click on a thread and press back it shows up as if you havent read it yet(still blue and not grey) once you refresh its shown as read
     
  3. goldpelican

    goldpelican Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    17,940
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    83
    Email notifications may not be working - please advise if anyone does see an email notification from the forum.
     
  4. Au-mageddon

    Au-mageddon Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    1,807
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    38
    I just saw one for a PM - so that seems to be working A-OK.

    Now how about that sleep you were talking about :p
     
  5. silverminer

    silverminer New Member

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    i have received a email notification at about 7pm ist or
    5:30 + GST
    of a new post to a subscribed thread.
     
  6. spannermonkey

    spannermonkey Well-Known Member Silver Stacker

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    15,525
    Likes Received:
    1,319
    Trophy Points:
    113
    Location:
    here there everywhere
    I got a notification when I logged back in
     
  7. Catseye

    Catseye New Member

    Joined:
    Jan 19, 2012
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  8. Macros_The_Black

    Macros_The_Black Member Silver Stacker

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    606
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    The Interwebz
    Confirming this for me too.

    Got an email notification for a subscribed thread, so assuming that is working for me.

    Tnx GP - good to have you all back stacker-mateys!
     
  9. whinfell

    whinfell Well-Known Member Silver Stacker

    Joined:
    Mar 22, 2012
    Messages:
    3,405
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Australia
    Timestamps on posts seem to be an hour off (daylight savings not enabled?) e.g. it's currently 11.39am as I type this, most recent post shows as 10.30am.
     
  10. ozcopper

    ozcopper Well-Known Member Silver Stacker

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    17,308
    Likes Received:
    3,509
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Australia
    Upload of images not working.
     
  11. goldpelican

    goldpelican Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    17,940
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    83
  12. goldpelican

    goldpelican Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    17,940
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    83
    Thanks - added to the list.
     
  13. goldpelican

    goldpelican Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    17,940
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    83
  14. goldpelican

    goldpelican Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    17,940
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    83
    Pretty sure that this is the old behaviour - the back functionality of a browser shouldn't refresh the page.
     
  15. goldpelican

    goldpelican Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    17,940
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    83
    Fixed.
     
  16. whinfell

    whinfell Well-Known Member Silver Stacker

    Joined:
    Mar 22, 2012
    Messages:
    3,405
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Australia
    Yep - my mistake - I didn't notice that posts have been "off by an hour" since the DST change a week ago, and only noticed this morning, and assumed it was a result of the server migration. :rolleyes:
     
  17. Lunardragon

    Lunardragon Well-Known Member Silver Stacker

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    4,030
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Land of Nineth Dragon
    Calculator World Gold Coin Prices
    It used old spot rate, rather than current?
     
  18. Captain Kookaburra

    Captain Kookaburra Well-Known Member Silver Stacker

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    5,012
    Likes Received:
    480
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Melbourne
    Getting weird results on my iPhone, keeps pointing to old lack-of-service provider. Then is ok.

    OK through my optus home router.
     
  19. bordsilver

    bordsilver Well-Known Member Silver Stacker

    Joined:
    May 23, 2012
    Messages:
    9,617
    Likes Received:
    315
    Trophy Points:
    83
    Location:
    The rocks
    In case it matters for GP's fixes this was happening before the recent problems (i.e. >1 week old).
     
  20. goldpelican

    goldpelican Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    17,940
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    83
    That's been broken for about a year :)

    Will look into it though while my hands are dirty.
     

Share This Page